Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii locali au acţionat pentru menținerea curățeniei în Constanţa. Ce nereguli au constatat (galerie foto + video)

ro

27 Oct, 2018 10:16 1639 Marime text
Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linistii publice, fluența circulației pe drumurile publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

În cadrul unei acțiuni tematice derulate în cursul zilei de 26.10.2018, în intervalul orar 14.00-22.00 s-au desfășurat următoarele operațiuni:

-10 polițiști locali au monitorizat,  pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 2, următoarele cartiere și zone din municipiul Constanța: Tomis Nord,Tomis Plus, Palazu Mare, Campus Universitar, Eden, Dacia, Trocadero,Anadalchioi, Henri Coandă,Victoria,Piața Tomis 3, Piața Ciresica, Piața Brotacei, Parcul Tăbăcărie, etc.

- s-au aplicat  24 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.760 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța , Legii nr 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, Legii nr . 38 / 2003 privind transportul in regim de taxi și in regim de închiriere , OUG  nr . 55/2002 privind regimul de detinere al câinilor periculoși sau agresivi și OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice;

- au fost verificate 5 autovehicule și legitimați conducătorii auto, în limitele competențelor;

-a fost întocmita o notă de constatare;     
                                       
-  au fost legitimate 29 persoane și 8 persoane au fost conduse la sediul Direcției Generale Politia Locala in vederea stabilirii identității

- s-au dispus 6 măsuri complementare de confiscare a bunurilor și mărfurilor supuse comercializării ilicite;

Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Sursa foto: Poliția Locală Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii