Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii le-au dat bătăi de cap infractorilor

ro

30 Jan, 2016 13:55 949 Marime text
 
În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 165 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
În perioada 22 – 28 ianuarie a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 104 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 75 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.
 
De asemenea, au fost depistate 61 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 48 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 3 aveau mandate de arestare preventivă, 6 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar în 4 situaţii existau emise  sentinţe penale de internare.
 
De exemplu, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au depistat, la data de 22 ianuarie a.c., un bărbat, de 42 de ani, din comuna Tîrguşor, judeţul Constanţa, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate. Cel în cauză era condamnat la 6 ani şi 8 luni de închisoare pentru tâlhărie şi furt calificat, precum şi pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Un alt bărbat, de 26 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 5 ani pentru vătămare corporală gravă, a fost depistat, la data de 25 ianuarie a.c., de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, pe raza localității Borş, județul Bihor. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii