Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii în alertă. O fată de 12 ani a dispărut de câteva zile de acasă. Rudele au cerut ajutorul oamenilor legii

ro

11 Dec, 2018 16:31 1501 Marime text
Poliţiştii caută o fată de 12 ani, din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul 112. 

Potrivit IGPR, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora Bozomală Florentina-Laura, de 12 ani, din comuna Şcheia, judeţul Suceava, a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 7 decembrie 2018, fără a mai reveni.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,40 metri, constituţie astenică, păr brunet, lung, drept, faţă ovală, bărbie ascuţită, nas ascuţit, ochi căprui.

”La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni maro, un pulover din lână în culorile negru şi maro, lung până la nivelul genunchilor şi era încălţată cu ghete de culoare roşie.

Persoanele care deţin informaţii care pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.” - au mai transmis reprezentanții IGPR

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii