Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii iau sub aripa lor evaluarea naţională pentru absolvenții claselor a VIII-a

ro

21 Jun, 2015 11:12 1000 Marime text
Peste 6.100 de polițiști acționează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a evaluării naţionale pentru absolvenții claselor a VIII-a.
Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în bune condiţii a evaluării naţionale, șeful Poliției Române, chestorul general de poliție Petre Tobă, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității. Astfel, pe durata evaluării naţionale, 6.142 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 4.680 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 671 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale Poliției Române.
Echipajele din teren acţionează pentru prevenirea faptelor antisociale și luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.
În acest sens, cele aproximativ 4.200 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare, iar poliţiştii rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului, prevenirea accidentelor rutiere și a ambuteiajelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii