Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii din România se pregătesc de „protest”

ro

21 Sep, 2016 22:00 5487 Marime text
Pe Facebook, a fost anunţată o mişcare de protest faţă de decizia dată de senatori în cazul lui Gabriel Oprea, fiind deschisă o pagină intitutală „Oprea, eşti cercetat, trebuie să fii judecat". A fost anunţat şi un protest, mâine seară, de la ora 18.00, în parcul Primăriei Constanța.
 
Poliţiştii nu vor putea lua parte la un protest neautorizat, însă au găsit o modalitate prin care să fie solidari manifestării.
 

„Noi nu putem lua parte la un protest neautorizat, pentru că suntem poliţişti şi nu putem încălca legea. Chiar dacă protestul este pentru fostul nostru coleg Bogdan Cosmin Gigină şi pentru faptul că un politician vrea să scape de răspundere. Dar putem să punem o fotografie scoasă la imprimantă de pe internet cu Bogdan pe maşina sau motocicleta de serviciu.
 
Vă rugăm din suflet să faceţi exact cum a procedat colegul din fotografie! Pe data de 22.09.2016, acesta va fi «protestul» nostru! Să ştie cei responsabili că noi nu uităm! Vom posta orice fotografie pe care o veţi trimite în mesagerie! Haideţi să arătăm că suntem solidari cu familia lui Bogdan şi cu oamenii care ne susţin! Vă mulţumim!”, se arată pe pagina de Facebook „Poliţiştii au umor”.

 
Senatul României a respins cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale a lui Oprea pentru ucidere din culpă, în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină. 


Citeşte şi Mâine are loc protestul „Oprea, este cercetat, vrem să fie judecat!”, în parcul Primăriei Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mitica 22 Sep, 2016 09:15 Ai vor durea la basca de acest protest.