Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din județul Constanța au întocmit mai multe dosare penale

ro

04 Aug, 2016 12:58 1596 Marime text
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băneasa l-au depistat ieri la ora 09.40 pe A.I., în vârstă de 33 de ani, din localitatea Oltina – județul Constanța, care comercializa pe raza oraşului Băneasa, dintr-o autoutilitară, cantitatea de aproximativ 50 kilograme pește din specia caras, fără documente legale.
Polițiștii au confiscat cantitatea de pește și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit.
 
Ieri la ora 07.55, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurale Cogealac l-au depistat pe C.T., în vârstă de 43 de ani, din localitatea Vadu – județul Constanța, care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Astăzi la  ora 10.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe S.I.-V., în vârstă de 18 ani, din localitatea General Scărișoreanu – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Prieteniei din Constanța, fără fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii