Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii din Constanţa au căutat azi-noapte şoferi beţi şi drogaţi. Şi au găsit. Acesta este bilanţul

ro

07 Jul, 2019 11:40 2473 Marime text
Noaptea trecută, începând cu ora 00.30 a avut loc o acţiune pe linie rutieră, pentru depistarea persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.
 
Astfel, un bărbat de 26 de ani, locuitor al oraşului Cernavodă şi o femeie în vârstă de 25 de ani au fost surprinşi pe DC 86 conducând sub influenţa substanţelor psihoactive, rezultatul testării cu aparatul drug-test reieşind pozitiv. Pe acelaşi drum comunal a fost depistat şi un bărbat de 52 de ani ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, conform IPJ Constanţa.
 
Pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, alţi doi şoferi, un bucureştean şi un gălăţean, ambii de sex masculin, în vârstă de 31, respectiv 36 ani au fost depistaţi de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța, conducând sub influenţa substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost pozitiv.
 
Tot ieri, 07 iulie, a fost depistat un bărbat, locuitor al localiăţii Corbu, în vârstă de 29 de ani pe strada Constanţei din localitatea Năvodari, conducând un automobil cu numere de înmatriculare expirate.
 
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iulian 08 Jul, 2019 00:19 Sa ii controleze si sa ii bata pana nu mai urca beti si drogati la volan ,ca sunt un pericol social,pur si simplu nu e voie sa te droghezi la volan !! Amenda nu e importanta,trebuie masuri dure pentru astfel de specimene !!