Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii din Călăraşi au recunoscut că au făcut sex cu minora, dar nu se consideră vinovaţi!

ro

12 Aug, 2015 09:13 1821 Marime text
 
Adrian Nicuşor Şerban şi Daniel Florentin Dumitriu, poliţiştii demisionari de la Ordine Publică din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Călăraşi, arestaţi preventiv pentru că ar fi violat o fată de 15 ani fugită dintr-un centru de plasament au recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale cu adolescenta, dar că aceasta a consimţit şi nu a existat constrângere ”nici fizică, nici morală”. În apărarea lor, avocatul unuia dintre agenţi a punctat faptul că poliţiştii au ”mai multă credibilitate decât minora”, întrucât aceasta a dat anterior dovadă de ”comportament antisocial”, prin fuga repetată din centrul de plasament, potrivit realitatea.net.
Potrivit încheierii de şedinţă, iniţial, cei doi poliţişti au fost audiaţi ca martori în acest dosar şi au spus că totul s-a întâmplat în afara orelor de program. Ulterior, după ce au fost inculpaţi, şi-au reevaluat poziţia şi au admis să totul s-a întâmplat în timp ce ei erau în timpul serviciului. Mai mult, avocatul a spus că cei doi poliţişti „au fost presaţi să-şi dea demisia din poliţie”.
Din audierile în faţa instanţei care a dispus arestarea preventivă reiese că cei doi poliţişti au dus-o pe fată pe un câmp lângă municipiul Călăraşi şi au întreţinut relaţii sexuale orale cu aceasta, pe rând, în maşina Poliţiei, iar ulterior au adus-o pe fată înapoi în municipiul Călăraşi. Ulterior aceasta a povestit mai multor persoane, martori în acest dosar, ce s-a întâmplat şi a mers la spital.
Avocaţii celor doi poliţişti au susţinut în faţa instanţei că aceştia s-ar putea face vinovaţi de infracţiunea de act sexual cu un minor sau de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual, dar nu de viol.


Sursa foto: salon.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii