Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de la Transporturi şi de la Rutieră, cu efective mărite în tot judeţul

ro

24 Jun, 2013 13:41 1647 Marime text
În ultimele zile, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa a suplimentat numărul poliţiştilor care acţionează pentru menţinerea climatului de siguranţă şi linişte publică în gări, în trenurile de călători, dar şi pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu”.
Poliţiştii de la transporturi vor patrula în peste 100 de trenuri de călători, vor fi prezenţi în 85 de staţii şi triaje, dar şi în 11 porturi fluviale aflate în competenţă, în vederea prevenirii producerii oricăror evenimente negative. Totodată, s-au intensificat acţiunile de patrulare în staţiile C.F. (cu precădere în haltele Eforie Nord, Eforie Sud, Costineşti, Neptun) pentru combaterea faptelor cu violenţă, tâlhăriilor, furturilor din bagaje şi din buzunare.

În acelaşi context, menţionăm că poliţiştii rutieri constănţeni, în colaborare cu poliţişti din cadrul Biroului Autostrăzi acţionează dirijând traficul rutier la intrarea pe autostrăzi şi pe raza staţiunilor de pe litoral, în vederea fluidizării traficului rutier. Astfel, se acţionează cu 16 radare şi 8 motociclete în vederea prevenirii producerii unor accidente rutiere pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză. De asemenea, pentru asigurarea fluidizării traficului rutier a fost suplimentat numărul de poliţişti de pe DN 39 (Eforie, Agigea), DN 2 A şi în staţiunea Mamaia, totodată fiind modificat sensul benzilor reversibile din staţiunea Eforie Nord.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii