Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănţeni ies în stradă

ro

17 May, 2012 16:19 1112 Marime text

În cursul acestei zile, poliţiştii din municipiul Constanţa vor derula activităţi de informare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul nerespectării legii electorale, spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Informarea şi conştientizarea cetăţenilor asupra riscurilor pe care le implică nerespectarea legislaţiei pe durata alegerilor locale reprezintă o prioritate a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Astfel, în perioada 10 mai - 10 iunie a.c. se derulează campania naţională „MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!".

Scopul campaniei vizează asigurarea unei informări corecte şi echidistante a mass-media şi a cetăţenilor în perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale.

La nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor a fost operaţionalizat site-ul campaniei (www.votlegal.mai.gov.ro), informaţii similare regăsindu-se postate şi pe paginile de internet ale I.P.J. Constanţa şi ale tuturor structurilor Ministerului din judeţ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii