Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au prins în flagrant o tânără de 22 de ani care încerca sa vândă 100 de grame de cannabis

ro

08 Sep, 2016 16:40 2115 Marime text
La data de 5 septembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT – ST Ploieşti, au prins în flagrant delict o tânără, de 22 de ani, din Ploieşti, care intenţiona să vândă 100 de grame de rezină de cannabis.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, în aceeaşi zi, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare la locuinţele a patru persoane bănuite că făceau parte din grupul infracţional.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 4.100 de lei, despre care există indicii că ar  proveni din vânzarea drogurilor, 200 de grame de rezină de cannabis , 50 de grame de cannabis, cântare electronice, grindere şi telefoane mobile.

Cele patru persoane au fost reţinute, ulterior, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe numele a două persoane, şi a dispus măsura controlului judiciar şi arestului la domiciliu pe numele celorlalte două persoane.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, introducerea în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, se arată într-un comuncat al IGPR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii