Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Polițiști locali din Constanța și Medgidia, absolvenți ai unui curs de formare inițială la Slatina. Ce obiective a avut cursul

ro

17 Dec, 2018 15:28 2286 Marime text
În perioada 17 Septembrie-14 Decembrie 2018, 71 Polițiști Locali din cadrul județelor Argeș, Gorj, Teorman, Vâlcea, Dâmbovița, Prahova, Constanța, Galați și Bacău, au participat cursul de formare inițială la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Nicolae Golescu Slatina.
 
Cursul de formare inițială a avut următoarele obiective:
- formarea şi perfecţionarea competenţei necesare identificării legislaţiei naţionale specifice domeniului de activitate, asimilarea cunoştinţelor privind norma juridică, reglementările cu caracter general în domeniul contravenţional şi penal;
- aplicarea în activitatea profesională a legislaţiei naţionale în domeniul ordinii publice şi a tacticilor, procedeelor şi metodelor specifice de menţinere a ordinii publice.
 
Purtătorul de cuvânt al Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor (CFPP) „Nicolae Golescu” Slatina, comisar de politie Mădălin Croitoru, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că printre absolvenţi se numără și 13 polițiști locali din Constanța și 6 din Medgidia.
 
La finalul cursului, și anume în ziua de 14.12.2018, s-a desfășurat festivitatea de absolvire a cursului mai sus amintit,  în prezența conducerii Centrului și cadrelor unității.

Astfel, cursanților le-au fost înmânate certificatele de absolvire și li s-a urat mult succes în activitatea profesională. 

Sursa foto: Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Nicolae Golescu Slatina.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii