Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti din Călan, cercetaţi disciplinar după ce au transportat un bărbat în portbagajul maşinii

ro

23 Jun, 2015 01:55 1517 Marime text
Trei poliţişti din Călan, jud. Hunedoara, sunt cercetaţi disciplinar după ce au intervenit la un scandal izbucnit pe stradă între trei bărbaţi şi i-au ridicat pe aceştia pentru a-i duce la sediul Poliţiei, iar pe unul dintre ei l-au urcat în portbagajul maşinii pentru că nu mai era loc în autoturism.
Primarul oraşului Călan, Traian Iovănesc, a declarat că, luni, a văzut pe o reţea de socializare filmuleţul în care doi agenţi de la Poliţia Locală şi un agent de la Poliţia oraşului Călan au urcat în portbagajul maşinii Poliţiei Locale bărbatul recalcitrant. Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, însă a fost făcut public abia luni, după postarea înregistrării video pe internet. “Poliţiştii locali mi-au explicat că au răspuns unui apel venit pe 112 în care se reclama că trei bărbaţi fac scandal la intrarea într-un minimarket din oraş. Cu o maşină a Poliţiei Locale Călan au plecat doi agenţi de-ai noștri şi un poliţist. Când au ajuns la faţa locului cei trei erau recalcitranţi şi unul dintre ei staţiona pe trecerea de pietoni din apropiere şi încurca traficul în zonă. Doi au fost ridicaţi şi puşi pe bancheta din spate a maşinii, iar al treilea a încercat să fugă, fiind urmărit de poliţist. Bărbatul a căzut şi poliţistul l-a adus şi l-a urcat în portbagajul maşinii pentru că nu mai era loc în autoturism. Am constatat că a existat o încălcare a normelor şi cei doi agenţi ai noştri vor ajunge în faţa comisiei de disciplină. Trebuie să ţinem însă cont de faptul că persoanele aduse la sediu sunt cunoscute drept recalcitrante”, a spus primarul oraşului Călan.
Potrivit acestuia, cel mai probabil, cei doi agenţi se vor alege cu mustrare, fiind la prima abatere disciplinară. De asemenea, şeful Poliţiei Locale Călan, Nicolae Roman, susţine că bărbatul transportat în portbagajul maşinii de Poliţie este “un vechi client”: “Metoda folosită nu a fost una fericită motiv pentru care vor fi cercetaţi disciplinar”.
În ceea ce îl priveşte pe agentul de la Poliţia oraşului Călan, superiorii acestuia nu au vrut să comenteze situaţia, însă surse din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara susţin că în cauză s-a deschis o anchetă disciplinară, iar poliţistul riscă să-i fie tăiată o parte din salariu.


 
 

Politia Locala, de la pazit flori prin parcuri a ajuns sa bage oameni in portbagaj cu forta !

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii