Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politisti de frontiera cercetati de DNA

ro

09 Mar, 2010 16:43 2306 Marime text

Patru poliţişti de frontieră sunt cercetaţi de DNA pentru luare de mită, după ce un cetăţean turc a depus o plângere în care îi acuză că, în 2007, pe când erau poliţişti de frontieră, i-au cerut bani pentru a-l lăsa să intre în ţară, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Cei patru au intrat în atenţia procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie în urma sesizării unui afacerist din Turcia, care a reclamat faptul că în 2007,poliţiştii de frontierăde la Aeroportul Otopeni nu l-au lăsat să intre în România, deşi susţine că avea toate actele în regulă. Mai mult, a declarat cetăţeanul turc, cei patru i-au cerut bani pentru a-l lăsa să intre în România.

Potrivit surselor, unul dintre cei cercetaţi, un comisar, a lucrat câteva luni şi la Direcţia Generală Anticorupţie, însă, spun sursele, nu s-ar fi acomodat şi de curând, mai precis de la 1 martie, s-a transferat la Oficiul Român pentru Imigrări.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 10 Mar, 2010 21:05 comisarul era in concediu cand e acuzat ca a cerut mita. si era la mare!!!!!!!!!! anticoruptia!!!!!!! cand terminati cu abuzurile?
  • xxx 09 Mar, 2010 16:39 si din 2007 pana acum ce au facut? de ce nu s-a intamplat nimic? e asa greu de rezolvat un caz ca asta? pentru asta iau bani grei cei de la anticoruptie? sa prinda 4 politisti despre care un turc zice ca i-au cerut mita? cum i-au cerut? in cor? cau pe rand? hahahahahaha!!!! halal anticoruptie!!! ne mancati banii degeaba!