Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti anchetaţi din cauza lui ÎPS Teodosie

ro

21 Oct, 2016 12:16 3847 Marime text
Doi agenţi de poliţie care au permis accesul în unitate a lui ÎPS Teodosie sunt cercetați disciplinar. IPJ Constanţa a dispus declanșarea unei anchete administrative, în prezent cei doi agenți de poliție fiind cercetaţi disciplinar, urmând să fie luate măsurile legale.

Amintim că ÎPS Teodosie a mers, ieri, la Inspectoratului de Poliție Județean (lPJ) Constanța pentru a semna controlul judiciar. Înaltul prelat a intrat prin spatele instituției şi i-ar fi cerut agentului din postul de control să-l conducă la biroul judiciar. Întrebat de jurnaliști de ce IPS Teodosie a intrat prin spate în sediul IPJ Constanța, șeful instituției, comisarul Adrian Rapotan a spus că nu are o explicație, însă a solicitat o investigație internă pentru a afla cine este responsabil de așa-zisul favor făcut preaînaltului, iar persoana sau persoanele în cauză vor fi trase la răspundere.

Citeşte şi ÎPS Teodosie a intrat pe ușa din spate în sediul IPJ Constanța. Se va desfășura o investigație internă (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 21 Oct, 2016 12:25 Nu au facut-o de capul lor!! Oare cine a dat aprobarea? E păcat ca sunt cercetați in locul altora