Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiști, amenințați cu cuțitul de un bărbat. Agenții au deschis un dosar

ro

30 Mar, 2019 15:34 1582 Marime text
Un bărbat de 47 de ani este cercetat pentru ultraj după ce i-a ameninţat, sâmbătă, cu un cuţit, pe poliţiştii de siguranţă publică de la Secţia 10 Poliţie, care au fost obligaţi să folosească armamentul din dotare pentru a-l imobiliza, informează Poliţia Capitalei, potrivit Agerpres.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 09.30. Potrivit sursei citate, aflaţi pe un bulevard din sectorul 3, poliţiştii au oprit pentru a legitima un bărbat "care consuma băuturi alcoolice şi se manifesta agresiv în spaţiul public".

"Pentru imobilizare, poliţistii au folosit spray iritant lacrimogen şi, întrucât bărbatul a devenit mai agresiv şi i-a ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător, au folosit armamentul din dotare, trăgând în plan vertical 3 focuri de avertisment, fără a rezulta victime sau pagube materiale. Bărbatul a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Secţiei 10 Poliţie. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj", precizează Poliţia Capitalei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii