Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist, obligat de instanță să îi achite daune unui bărbat pe care l-a prins în flagrant în timp ce fura dintr-un magazin

ro

08 Apr, 2019 19:20 1839 Marime text
Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui va trebui să achite suma de 1.000 de lei drept daune morale unui bărbat pe care l-a prins în flagrant în timp ce acesta fura dintr-un magazin, iar apoi s-a fotografiat cu el, imaginea apărând în presa locală, informează Agerpres.ro

Bărbatul, care a considerat că i-a fost încălcat dreptul la imagine, a solicitat ca poliţistul să-i plătească în solidar cu IPJ Vaslui suma de 100.000 de euro, însă magistraţii Tribunalului Vaslui au stabilit o valoare a daunelor morale de 1.000 de lei, potrivit portalului instanţelor din România.

"Admite în parte acţiunea în pretenţii formulată de reclamant. în contradictoriu cu pârâţii Mălăncuş Alexandru şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui. Obligă pârâţii să achite reclamantului, cu titlu de daune morale, suma de 1.000 de lei", se arată în decizia magistraţilor vasluieni.


Decizia instanţei nu este definitivă.

Poliţistul, aflat în afara programului de lucru l-a prins pe bărbatul care furase mai multe produse dintr-un magazin, în timp ce se deplasa către domiciliu, când a auzit ţipetele unei vânzătoare din respectiva unitate şi a intervenit.

 Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii