Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist local, lovit de mașină după ce un șofer a refuzat să se legitimeze. Agentul a ajuns la spital

ro

02 Feb, 2018 17:41 1637 Marime text
Un agent al Poliției Locale Arad a fost lovit de o mașină vineri, 2 februarie, în zona Pieței Mihai Viteazul din municipiu.

Agentul Serviciului Circulație pe drumurile publice din cadrul Direcției Poliției Locale a Primăriei Municipiului Arad, aflat „la datorie" în intersecția dintre strada Elena Ghiba Birta și bulevardul Ștefan Augustin Doinaș, în zona Pieței Mihai Viteazul, a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat, scrie România TV.

Se pare că agentul urma să îl sancționeze pe șoferul care l-a călcat. Potrivit aradon.ro, în momentul în care acesta a aflat că va fi amendat, ar fi apăsat pedala de accelerație, lovindu-l pe agentul Poliției Locale.

Potrivt, reprezentanții Primăriei Arad, au spus că „bărbatul parcase neregulamentar, astfel că cei doi agenți prezenți în intersecție i-au cerut să se legitimeze. Nu numai că acesta a refuzat să răspundă solicitării agenților, dar a și urcat în mașină, apăsând pedala de accelerație și accidentându-l pe unul dintre agenți".

Agentul a fost preluat de un echipaj SMURD de la fața locului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Conform surselor, acesta nu ar fi rănit grav, acuzând dureri la membrul inferior stâng și la nivelul coapsei.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii