Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3. A fost declarat decedat! Polițist BCCO găsit împușcat în cap pe bulevardul 1 Mai din Constanța (galerie foto)

ro

14 Jun, 2015 17:47 5798 Marime text
 
 
Surse din Parchet și din Poliție confirmă incidentul. Un polițist a încercat să se sinucidă, se presupune, în propriul apartament, situat pe bulevardul 1 Mai din Constanța. Procurorii și criminaliștii se află la fața locului.

Ofițerul este angajat al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța.

UPDATE 3 ora 22.40


Poliţistul a fost declarat decedat, oficial, la ora 22.30, de către cadrele medicale ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

UPDATE2 ora 19.16


Surse din cadrul personalului de la Camera de Resuscitare a Spitalului Judeţean au declarat că tânărul poliţist trăieşte la această oră şi este internat la Reanimare, în stare critică. Întrebarea dacă va fi operat a primit următorul răspuns: „Nu au ce să mai opereze la el.”

UPDATE ora 18.13


Polițistul este un tânăr absolvent al Școlii de Poliție, are 24 de ani și se numește, conform unor informații neoficiale, Ionuț Stănescu. El nu este din Constanța și locuia, de doar o lună, în apartamentul închiriat împreună cu un coleg. El este subinspector la BCCO Constanța și intrase în sistem anul trecut.

Un echipaj SMURD l-a preluat cu semne vitale. Paramedicii l-au resuscitat, iar acum tânărul polițist se află la Urgența Spitalului Județean Constanța. Subofițerul a încercat să se sinucidă cu pistolul din dotare, aparținând IGPR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii