Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist de elită în trupele speciale ale Poliției Române, soție şi mama 24 de ore din 24

ro

05 Mar, 2016 22:50 3181 Marime text
 
„În mijlocul unei structuri de elită a Poliţiei Române, […], mi s-au împlinit, probabil, cele mai frumoase visuri de prințesă războinică ale copilăriei mele.”
  
Polițist de elită în trupele speciale ale Poliției Române, soție, mama 24 de ore din 24. Este vorba despre agentul şef principal de poliție Claudia Rotar.
 
Claudia Rotar a intrat în echipa Poliţiei Române în urmă cu 20 de ani, iar în toţi acești ani, și-a câștigat respectul colegilor prin seriozitatea și îndârjirea de care a dat dovadă în timpul orelor de muncă şi antrenament, alături de colectivul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, unde 99% sunt bărbați.
 
„Sunt mândră că bărbaţii din echipă mă consideră colega lor, într-o meserie în care se acționează în echipă, în care trebuie să ai încredere și să te bazezi pe camaradul tău, în fiecare moment. În mijlocul unei structuri de elită a Poliţiei Române, în timpul unor misiuni speciale, a unor stagii de pregătire cu un specific aparte, a unor trageri cu o multitudine de categorii de armament și a altor activități care derivă din această profesie, mi s-au împlinit, probabil, cele mai frumoase visuri de prințesă războinică ale copilăriei mele”, a spus, potrivit politiaromana.ro, Claudia Rotar.
 
„Privind în urmă la sanşa pe care am avut-o, alăturându-mă acestei structuri, nu-mi rămâne decât sa zâmbesc împlinită și să continui să practic cea mai provocatoare profesie pentru o femeie, profesia de mamă”, a mai spus ea.
 
Sursa foto: politiaromana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii