Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția rutieră din județul Constanța a întocmit mai multe dosare de cercetare penală

ro

08 Nov, 2015 15:49 1560 Marime text
 
În urma activităţilor şi acţiunilor din acest weekend, poliţiştii constănţeni au depistat în trafic mai multe persoane care au încălcat normele rutiere şi au comis infracţiuni la regimul rutier.
 
Astfel, vineri, în jurul orelor 23.00, poliţiştii Serviciului Rutier au identificat în trafic un bărbat de 32 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 226, în localitatea Lumina, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
La aceiaşi dată, la ora 23.05, poliţiştii au identificat un alt bărbat de 42 ani, în timp ce conducea o maşină pe strada Pelicanului, tot din localitatea Lumina, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Poliţiştii din Năvodari au depistat în trafic un tânăr de 21 ani, care a condus un moped în oraş fără a poseda permis de conducere.
 
De asemenea,  poliţiştii Secţiei 5 Cogealac au depistat în trafic un bărbat de 30 ani, care, vineri, a condus un autoturism în satul Sinoe, fără a poseda permis de conducere.
 
În cadrul aceloraşi acţiuni, poliţiştii de la Rutieră au mai depistat în trafic alţi patru conducători auto care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Astfel, a fost depistat o persoană care a condus un autoturism pe DN 3C în localitatea Ovidiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat); un bărbat care a condus un autoturism pe strada Vârful cu Dor din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat); o persoană care a condus autoturism în Lumina, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.80  mg/l alcool pur în aerul expirat) şi un bărbat care a condus un tir pe DJ 391A, în localitatea Dobromir, fiind tot sub influenţa băuturilor alcoolice (0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat).
 
În toate aceste situaţii oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii