Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română pe Facebook #Minivacanță plăcută! #1Mai-simţindu-se în formă. Polițista care promovează vacanța de 1 Mai. Comentarii acide (galerie foto)

ro

29 Apr, 2018 04:59 5390 Marime text
Poliția Română a ales pentru a ne atenționa că ne aflăm în minivacanța de 1 mai o tânără în uniformă din cadrul structurii pe care o reprezintă.

Numai că multora nu le-a plăcut.

Și a început sarabanda aprecierilor, recțiilor și comentariilor: la ora apostarii aceste știri avea peste 3.5 mii de reacții și peste 160 de distriburi.

Iată câteva comentarii:

Andreescu Octavian: Stimată conducere și administratori ai paginii, NU mai promovați pițiponcăreala, nu e ok deloc. Fetele astea NU reprezintă Poliția Română, ci cei din stradă, care muncesc și se tăvălesc pe jos cu infractorii. Promovați munca de poliție, activitatea polițienească, promovați și explicați acte normative pentru că e țara plină se șoferi, și nu numai, inconștienți și zilnic mor 5-6 oameni în accidente, promovați ceea ce trebuie, nu cataloage Playboy. Prezentați munca de poliție din stradă, filmați din mașinile poliției cu cei de acolo, modul de lucru și acțiune, nu truse de machiaj.
Politicienii vor scoaterea radarelor de pe șosele și dumneavoastră pozați și promovați rujate cu bot de rață?
Explicați oamenilor că rostul lor e de a asigura un climat de ordine celor care respectă legea și disconfort celor care nu o respectă. Dacă promovați moda...
Sunt polițist și zău că nu vă înțeleg. Eu nu asta vreau să văd și sunt convins că nici cetățenii.
 
Cristina-Elena Chițoiu: Și, bineînțeles, numai bărbați zăpăciți de testosteron și cu acces la internet, în secțiunea de comentarii. Săracii de ei! Ei chiar cred că, unde e frumusețe, nu mai încape istețime. Eei, dragilor, ați trăit în minciună până acum, frumusețea și deșteptăciunea merg mână-n mână. Încercați să vă folosiți acel organ al gândirii și conștiinței mai mult.
Albert Lex Bravo ba, penibililor. S-au terminat politistii adevarati/politistele care-si poarta uniforma cu decenta. Vreti respect, dar promovati indecenta in randul tinerelor politiste. Ce suzeta rosu semafor are domnisoara :)). Imposibil sa nu o nimeresti in 10...
 
Andreea Drg
Unde le gasiti pe buzatele astea imbufnate? Fata e frumoasa, dar nu promoveaza deloc o imagine corecta a institutiei.... horror
Ella Andriella Ati înnebunit barbatii cu postarea asta😝pt.doamne si domnisoare nu aveti si vreun politist traznet sa ne urez de bine de 1Mai???

Rica Venturiano Sincer, ti se pare o poza ce exprima "ingemanarea dintre frumusete si inteligenta" demna de o pagina de FB a Politiei Romane", sau ptr una de "Dating.com"?? 
Refuz sa cred ca o femeie inteligenta, oricat de frumoasa ar fi, si-ar pune o poza ca asta pe pagina proprie, dar'mite pe o pagina oficiala a unei institutii.
"Bine ca-i frumoasa", restul e relativ.

Robert Honciu: Arestați-ma.

Sursa foto: Facebook/PolitiaRomana www.politiaromana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 12 May, 2018 16:02 Tare multi oameni frustrati in tara asta plina de carcotasi :))