Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Română, în campanie cu.... Matteo (video)

ro

30 Jan, 2016 13:51 2145 Marime text
Artistul Matteo a lansat piesa "Trafic infernal". Titlul este sugestiv şi vă puteţi da seama că are legătură cu traficul de pe şosele.
Poliţia Română s-a folosit de melodia lui, recomandând-o oamenilor. Oamenii legii recomandă șoferilor respectarea regulilor de circulație și condusul preventiv.
 
 
" - așa ne transmite Matteo în cea mai recentă piesă a lui...
 
Cu toate acestea, Poliția Română mulțumește tuturor celor care respectă regulile de circulație și recomandă conducătorilor auto să conducă preventiv.
 
În luna ianuarie a.c., în ciuda traficului infernal, au fost patru zile în care nicio persoană nu și-a pierdut viața în accidente de circulație, pe șoselele din țară.


În luna ianuarie a.c., în ciuda traficului intens, au fost patru zile în care nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în accidente de circulaţie, pe şoselele din ţară.
 
Poliţiştii rutieri, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, acționează pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, obiectivul principal fiind salvarea de vieți.
 
În zilele de 8, 24, 25 și 28 ianuarie a.c.., datorită prezenţei active a poliţiştilor în stradă, nicio persoană nu și-a pierdut viața pe șoselele din țară, în accidente de circulație.
 
Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când carosabilul este umed sau acoperit cu zăpadă, iar vizibilitatea este redusă.
 
Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare şi să evite efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.
 
"Pietoni, evitaţi pe cât posibil folosirea părţii carosabile, în condiţii de vizibilitate redusă, asiguraţi-vă temeinic şi traversaţi numai după ce sunteţi siguri că o puteţi face în condiţii de siguranţă!", recomandă oamenii legii. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii