Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:02 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Română. Firme specializate în servicii de alarmare, verificate. Ce sancţiuni au aplicat poliţiştii

ro

16 Nov, 2017 12:32 904 Marime text
Poliția Română, prin Direcția de Ordine Publică, a continuat activitățile de  verificare a societăţilor specializate în domeniul sistemelor de alarmare.

Au fost verificate 1.841 de obiective, fiind aplicate 290 de sancțiuni contravenționale și constatate 10 infracțiuni.

În perioada 8-14 noiembrie a.c., sub coordonarea Direcției de Ordine Publică din Poliția Română, polițiștii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi pentru verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate, precum și pentru îmbunătăţirea modului de executare a serviciului şi sporirea vigilenţei personalului de pază şi protecţie.

Polițiștii au îndrumat şi controlat prestatorii de servicii în domeniul sistemelor de alarmare, au verificat licenţele societăţilor specializate, dacă acestea au fost reînnoite sau dacă au fost actualizate regulamentele de organizare şi funcţionare.

Au fost desfășurate peste 300 de acțiuni. Cei 844 de polițiști angrenați au verificat 1.841 de obiective, iar în urma controalelor efectuate și deficiențelor depistate, au constatat 10 infracțiuni. Pentru comiterea acestora sunt cercetate 22 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 238.100 de lei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii