Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Română Acţiunea ,,Foc de Artificii” continuă

ro

09 Dec, 2018 11:44 1212 Marime text
În această perioadă, poliţiştii acţionează, în toată țara, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.
 
În săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie a.c., polițiștii din toată țara, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a Poliției Române, au efectuat 256 de acţiuni și controale în complexe, pieţe şi alte obiective și au verificat activitatea a 79 de persoane fizice şi juridice, autorizate să deruleze operațiuni cu articole pirotehnice.
 
În urma acțiunilor, polițiștii au constatat 41 de infracţiuni și au depistat 38 de persoane fizice şi juridice neautorizate, iar față de 40 sunt efectuate cercetări în cauze penale.
 
Totodată, au fost confiscate 302 kg. de articole pirotehnice (din categoriile F1, F2, F3 și F4), în valoare de aproape 13.700 de lei. Pentru alte nereguli constatate, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 18.000 de lei.
 
O atenție deosebită a fost acordată deținerii și mânuirii de articole pirotehnice de către copii și tineri. Pentru prevenirea evenimentelor negative în care aceștia ar putea fi implicați, polițiștii au desfășurat 347 de activități de informare în școlile din țară.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii