Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Locală. Acţiuni de igienizare şi dezafectare a unor adăposturi improvizate din municipiul Constanţa. Ce au găsit pe Valea Portului

ro

26 Jan, 2018 09:23 1840 Marime text
În data de 25.01.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu lucrători din cadrul Secției 5 Poliție, reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Serviciului Public de Asistență Socială Constanța, Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Constanța, în zona Valea Portului- Poarta 5, în scopul igienizării și dezafectării unor adăposturi improvizate.

În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:
-au fost legitimate 11 persoane ( zece adulți și un minor);
-s-au aplicat un număr de 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4350 lei.
-s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL.

"Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare.", transmite Poliţia Locală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Raifa 24 Feb, 2018 20:17 Deci oameni nu au casa si ei dau amenzi ???Despre ce vorbim??Cum se gandeste in tara asta??Asa rezolvam prob.acestea?? Noi inebunim de ce vedem citim auzim de felul cum actioneaza institutiile astea ale statului!!!!
  • Cetățeanul 26 Jan, 2018 10:04 Treabă serioasă, cu s-or fi legitimat și cum vor plăti amenzile....