Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia l-a găsit pe minorul de 10 ani dat în urmărire naţională

ro

18 Sep, 2015 23:06 2221 Marime text
Un băiat de 10 ani, dispărut împreună cu mama sa, a fost dat în urmărire naţională. Copilul a fost lăsat în grija mamei miercurea trecută. Cum au trecut zile bune și băiatul nu a mai ajuns acasă, tatăl a încercat să o contacteze pe fosta sa soție. În zadar însă.  Bărbatul auzise de la o femeie că cei doi au plecat cu bagaje după ei.
 
Cu o zi înainte de dispariția lor, mama și băiatul au făcut o plimbare în parcul Tăbăcărie. Femeia a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu Vlad. Bărbatul a intrat în panică însă când a văzut că nu își găsește copilul.
 
Băiatul i-a fost încredințat tatălui spr creștere de către instanța constănțeană. Mama a depus o nouă cerere de reîncredințare a copilului, însă a fost respinsă din nou. Bărbatul a tras concluzia că asta ar fi înnebunit-o pe femeie. Ba mai mult, i-a pus pe jar și pe polițiști care au decis să îl dea pe Vlad în urmărire națională

În această seară, Ciprian Logofătu, tatăl minorului, a postat pe Facebook un anunț potrivit căruia Vlad și mama lui au fost găsiţi în Braşov, dar poliția locală nu vrea să-i spună locația. ”Ei consideră că şi-au îndeplinit misiunea, i-au găsit, sunt bine şi atât. Nu contează că ea are probleme psihice, că pune în primejdie viaţă copilului, că băiatul meu nu merge încă la şcoală, că ea că şi mama nu are venituri şi nu poate să se întreţină nici pe ea nici pe Vlad iar pe de altă parte băiatului meu i s-a stabilit de către instanţa locuinţa la mine. Azi dimineaţă am depus la Parchetul Constanţa plângere penală împotriva fostei mele soţii, pentru răpire, reţinere abuzivă şi neasigurarea frecvenţei şcolare a elevului în învăţământul obligatoriu. Din câte am înţeles e un proces lung , de durata care se poate întinde şi pe un an de zile”, scrie bărbatul.
El face din nou apel la toţi braşovenii care îl văd pe Vlad sau pe femeie să îl anunţe direct şi nu Poliţia. 


sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii