Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNŢCD şi Partidul Ecologist Român susţin PSD la europarlamentare

ro

28 Mar, 2019 21:17 2330 Marime text
Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat joi că PNŢCD şi Partidul Ecologist Român susţin PSD la europarlamentare, la conferinţă fiind prezenţi şi liderii celor două partide, relatează România TV.
 

„În aceste zile am avut mai multe discuţii cu preşedintele PNŢCD şi preşedintele PER care au decis ca, în condiţiile în care au strâns peste 200.000 de semnături fiecare partid, respectiv 263.000 de semnături PER, 209.000 senmături PNŢCD, să nu depună liste, pentru a susţine la alegerile europarlamentare PSD", a afirmat Dragnea.


El a spus că s-a întocmit în acest sens şi un protocol de susţinere, care va fi semnat de liderii celor două formaţiuni.

"Linia politică a PNŢCD a fost anunţată cu un an în urmă câmd am susţinut mitingul îpotriva abuzurilor organizat de PSD-ALDE. Am vorbit încă de atunci că PNŢCD este dator, prin doctrina lui, să apere democraţia înainte de toate, naintea intereselor de partd, aşa cum ar trebui să facă orice partid politic. Ce s-a întâmplat de la preluarea mandatului de către preşedintele Klaus Iohannis sunt lucruri care ne-au cutremurat pe toţi. Au fost dezvăluiri nenumărate în ultimii mulţi ani, o caracatiţă care a acaparat statul", a afirmat liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gixi 28 Mar, 2019 23:53 Pavelescule, mi-e rusine ca suntem conaționali!!!! Ai adus partidul la o cotă sub PER!!!! Seniorul se rasuceste-n mormânt!!!! Colaborezi cu PSD???? Esti un cosmar!!!! Macar schimba numele partidului, oricum ăsta nu e PNȚCD !!!!! Mi-e silă!!!