Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNŢCD Constanţa sesizează Parchetul Judecătoriei Constanţa în privinţa lui Tudorel Chesoi

ro

19 Feb, 2015 14:55 1405 Marime text
Biroul Permanent Municipal al PNŢCD Constanţa s-a întrunit în şedinţă la data de 18 februarie. Membrii formaţiunii au luat act de decizia instanţei Curţii de Apel Bucureşti de anulare a hotărârii prin care Tudorel Chesoi era exclus şi îşi pierdea calitatea de membru PNŢCD, se arată într-un comunicat de presă al PNŢCD remis azi redacţiei.
 
„Curtea de Apel Bucureşti a luat această decizie motivând lipsa de procedura a Hoţ. Nr. 78/27.05.2013 şi nu pe fond, nejudecand încălcările grave ale statutului de către domnul Tudorel Chesoi.”, conform documentului citat.

Până la pronunţarea Curţii de Apel Bucureşti, Chesoi era suspendat din calitatea de membru, potrivit statutului PNŢCD.
 
„Pe perioada suspendării, Tudorel Chesoi, prin acţiunile sale a remis către presă diverse comunicate, erijându-se în preşedintele Organizaţiei PNŢCD Constanţa, semnând în afară cadrului statutar documente fictive, pentru producerea de consecinţe juridice, în mod fraudulos, prin folosirea de ştampila falsă”, conform comunicatului de presă.
Membrii PNŢCD mai arată că Tudorel Chesoi a fost invitat, potrivit statutului PNŢCD, pentru clarificări, însă nu a participat.

„PNŢCD Constanţa sesizează pe această cale Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru săvârşirea de către domnul Tudorel Chesoi de fapte penale”, se mai menţionează în comunicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii