Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL va organiza un miting împotriva Guvernului

ro

22 Sep, 2015 17:24 1015 Marime text
 
Copreședintele liberalilor Alina Gorghiu, a anunțat că PNL va organiza săptămâna viitoare, marți, când în Parlament se va dezbate și vota moțiunea de cenzură, un miting de protest față de Guvern în Parcul Izvor, din București.  
 
„Mitingul din data de 29 septembrie va avea inclusiv această componentă (n.r. — votul prin corespondență)”, a declarant Alina Gorghiu, într-o conferință de presă.
 
Tot ea a spus că liberalii fac apel atât la filialele PNL din apropierea Capitalei să participe, cât și la bucureșteni.
 
„Mâine după plenul reunit vom avea ședința de unificare și vom fi în măsură să vă dăm toate detaliile. Apelul nostru va fi nu doar la filialele județene din apropierea Bucureștiului, ci va fi un apel adresat inclusiv bucureștenilor care știu ce înseamnă discursul dublu al PSD, ce înseamnă criza de imagine în care PSD împreună cu partidele aflate la guvernare ne conduc, ce înseamnă cât de rău este să menții o formulă de compromis la Palatul Victoria doar de dragul de a nu-ți compromite tu șansele la Congresul PSD, de exemplu”, a mai adăugat copreședintele liberalilor.
 
PNL a depus ieri la Parlament moțiunea de cenzură „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”.
 
Președintele Camerei, Valeriu Zgonea, a anunțat faptul că documentul va fi citit mâine, la ora 10,00, și dezbătut săptămâna viitoare, de la aceeași oră, în plenul reunit. 



Sursa foto: aktual24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii