Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL va depune o nouă moțiune de cenzură contra Guvernului Ponta

ro

12 Jun, 2015 15:15 1645 Marime text
 
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, astăzi, după ce Parlamentul a respins moţiunea de cenzură depusă de liberali, că formațiunea politică va iniţia o altă moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului în toamnă.

„Eu şi domnul preşedinte Vasile Blaga vom pune această temă în discuţia şedinţei de conducere. Vă asigur că toamna va însemna o nouă moţiune de cenzură din partea PNL. Suntem partid de opoziţie şi opţiunea noastră categorică este aceea de a îndepărta un guvern toxic penru România", a declarat Gorghiu, la Parlament, potrivit romanialibera.ro.

Copreşedintele PNL a menţionat că momentan nu a fost decis nimic şi nu a fost stabilit încă niciun fel de calendar. Totuși, Alina Gorghiua ținut să sublinieze că mai devreme sau mai târziu, premierul Victor Ponta va pleca. 

„Că nu a plecat astăzi... va pleca mâine, zilele următoare. Finalul carierei domniei sale este clar, este aşteptat şi mărturisesc că nu vom sta cu mâinile încrucişate, chiar dacă astăzi nu a avut succes moţiunea noastră de cenzură, o moţiune de cenzură în toamnă, împotriva Guvernului lipsit de legitimitate, cu siguranţă va avea succes", a mai spus Gorghiu.



Sursa: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii