Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL transmite clasei politice mesajul „Declaraţia de la Balchik”

ro

13 Sep, 2015 15:24 878 Marime text
 
În perioada 8-11 septembrie, seniorii liberali din majoritatea judeţelor ţării s-au reunit la Balchik, pentru a discuta despre starea societăţii româneşti şi rolul Partidului Naţional Liberal (PNL) în reconfigurarea politicilor publice în perioada următoare.
 
Atât în urma discuțiilor cât şi a mesajelor transmise de participanţi, cei prezenţi la eveniment au convenit să transmită un mesaj atât clasei politice româneşti, cât şi societăţii civile, denumit „Declaraţia de la Balchik”.
 
Mesajul urmează să fie diseminat şi ratificat de toate structurile seniorilor liberali din ţară.
 
De asemenea, la revenirea în ţară, delegaţia seniorilor liberali a fost întâmpinată de copreşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul.
 
Gheorghe Dragomir a dat asigurări tuturor celor prezenţi de susţinerea sa necondiţionată faţă de acţiunile întreprinse de aceştia.
 
„Consider că rolul Partidului Naţional Liberal este fundamental în susţinerea clasei de mijloc, care este segmentul cel mai dinamic și creativ într-o societate democratică. Liberalismul consideră că inițiativa, spiritul întreprinzător, antreprenoriatul trebuie încurajate și susținute, în așa fel încât fiecare individ să-și atingă potențialul. Clasa de mijloc constituie baza democrației și sursa fundamentală a participării”, a declarat preşedintele Organizaţiei Seniorilor Liberali Constanţa, Aurel Groposilă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii