Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL susține respingerea în Parlament a ordonanței privind mărirea indemnizațiilor pentru cei 48 de demnitari

ro

03 Aug, 2015 15:26 1753 Marime text
Vicepreședintele PNL Sulfina Barbu a declarat, în decursul zilei de astăzi, că liberalii susțin respingerea în Parlament a ordonanței pentru mărirea indemnizațiilor demnitarilor, informează Agerpres.
 
“PNL susține respingerea în Parlament a ordonanței privind mărirea indemnizațiilor pentru cei 48 de demnitari, pentru a discuta această temă în ansamblul legii privind salarizarea bugetarilor. Implicit și pentru parlamentari considerăm că este oportună discutarea salarizării bugetarilor, atât pentru demnitari, cât și pentru angajații din sistemul bugetar”, a declarat Sulfina Barbu.
 
”Este foarte important să știm care este anvelopa salarială, cât își poate permite economia României pentru creșterea salariilor bugetarilor, dar este foarte important în egală măsură să nu facem diferențieri între categoriile de bugetari. Să vedem și profesorii la ce nivel de salarizare pot să ajungă, și medicii. În consecință, dacă discutăm de demnitari, trebuie să discutăm de tot aparatul bugetar", a mai spus vicepreședintele PNL, înainte de ședința Biroului Politic Național al partidului.
 
Sursa: Agerpres
Sursa foto: rfi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii