Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Sibiu, miting pro-Iohannis

ro

15 Jun, 2018 18:34 1929 Marime text
Vicepreședintelui PNL Raluca Turcan a declarat în cadrul unei conferințe de presă că PNL Sibiu pregătește în ”viitorul apropiat” un miting de susținere a președintelui Klaus Iohannis, în colaborarea cu USR, scrie stiridesibiu.ro.
 

”PNL a anunțat deja un plan de mobilizare în teritoriu cu privire la posibilitatea organizarii unui referendum. Mai mult decât atat, am discutat cu domnul Dan Bara, președintele USR, ca în momentul în care aici, la Sibiu, PNL va organiza un miting , să ni se alături și reprezentanții USR și reprezentanții societatii civile pentru ca este foarte important să plece un mesaj de determinare din partea tuturor sibienilor și, dacă se poate din partea tuturor românilor, în general, că sunt foare mulți care se opun acestui program distructiv al PSD”, a declarat Raluca Turcan.


Mitingul generat de planul PSD de demitere a președintelui Iohannis ar urma să fie organizat ”in viitorul apropiat”, data exactă urmând să fie anunțată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bodeanu Stefan 16 Jun, 2018 06:22 Mai terminati cu prostiile,mitinguri,suspendari in anul centenarului ! Voi nu aveti putina rusine,sa munciti sa faceti legi bune sa aveti putin patriotism si respect ! Oare poporul asta este blestemat de a ales numai tampiti ???? Ajunge cat ati furat,distrus,instrainat,nici un razboi cat de mare ar fi fost nu facea atata dezastru cat ati facut voi ....Opriti-va ca deja sunt pregatiri de o mare revolta ,care iara nu ne va face bine ! ! Daca nu va ganditi la cei care v-au votat ganditi-va la cei apropiati voua ! Va doresc multa sanatate si intelepciune !!!