Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL pregăteşte o moţiune „România se află în acest moment într-o situație extrem de penibilă“

ro

18 Jul, 2014 13:57 2118 Marime text
Partidul Național Liberal intenționează să depună o moțiune simplă, în Camera Deputaților, „pentru a trage un semnal de alarmă asupra haosului creat de Guvernul Ponta în zona fiscală“, se arată într-un comunicat recent al PNL Constanţa..
Potrivit declarațiilor președintelui Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, „ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, va avea astfel ocazia să dea explicațiile pe care a refuzat până acum să le prezinte public în legătură cu măsura reducerii CAS, Codul fiscal și alte elemente care țin de alcătuirea bugetului”. „România se află în acest moment într-o situație extrem de penibilă, în condițiile în care premierul și ministrul de Finanțe nu reușesc să răspundă la o serie de întrebări stringente, care necesită clarificări urgente. Inclusiv FMI susține că împărtășește obiectivul de a reduce povara mare a taxelor pe forța de muncă, pentru a stimula angajările, dar cere explicații referitoare la modul în care Guvernul intenționează să compenseze deficitul de venituri”, afirmă parlamentarul liberal, membru al Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci din Camera Deputaților.  Acesta afirmă că că PNL va elabora, împreună cu colegii deputați din PDL, textul moțiunii de cenzură.
„Considerăm că este de datoria noastră ca mediul de afaceri, cei care au gândire de dreapta să primească prin intermediul nostru răspunsurile pe care Guvernul Ponta evită să le dea”, mai spune liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii