Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL lansează un apel ferm către clasa politică

ro

29 Sep, 2015 12:49 1277 Marime text
Moţiunea de cenzură „Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!" reprezintă momentul în care PNL lansează un apel ferm către clasa politică şi, în special, către parlamentarii coaliţiei de guvernare, să conştientizeze gravitatea situaţiei în care se află România. 
 
„Votarea moţiunii de cenzură este o situaţie fără echivoc, care necesită o abordare responsabilă şi categorică, fie în favoarea intrării României pe un făgaş normal, în rândul statelor civilizate, fie în detrimentul României, prin susţinerea unui premier compromis”, se precizează într-un comunicat PNL, remis ZIUA de Constanţa.
 
PNL subliniază că refuzul de a participa la vot ar trebui să însemne şi refuzul de a mai face parte din Parlament, întrucât echivalează cu refuzul de a-i reprezenta pe cei care te-au ales. De asemenea, PNL atenţionează că situaţia determinată în prezent de Victor Ponta nu este şi nu trebuie să devină acceptabilă, în schimb este momentul potrivit să se aleagă: ori cu interesul naţional, ori cu un premier compromis.
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii