Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Infrastructura constituie un obiectiv strategic

ro

10 Oct, 2016 17:19 1274 Marime text
Deputatul PNL Constanța Mihai Lupu susține că infrastructura constituie un obiectiv strategic și o oportunitate care necesită investiții pentru a fi fructificată cât mai rapid și responsabil.
 
„Subiectul greoi și anevoios al autostrăzilor nu se limitează a fi un simplu punct nevralgic în discuție, ci reprezintă în fapt o dovadă clară a neputinței și incompetenței, o piedică și un eșec în calea dezvoltării societății și economiei românești, investițiilor, afacerilor, educației, inovării și antreprenoriatului”, adaugă Lupu.
 
Deputatul PNL mai este de părere că infrastructura trebuie să fie grija principală a partidului, căci costurile și pierderile României pentru orice greșeală sunt enorme, iar fructificarea oportunităților trebuie să devină posibilă cât de repede este posibil.
 
Deputatul liberal MIhai Lupu şi-a dat demisia la sfârșitul lui septembrie din funcţia de prim-vicepreşedinte. A urmat acest demers preşedintele PNL Constanta, Gheorghe Dragomir, a propus ca niciun actual parlamentar să nu mai candideze pentru un nou mandat.
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii