Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL, după discuţiile cu Iohannis

ro

05 Nov, 2015 18:08 1951 Marime text
O delegaţie PNL s-a întâlnit pentru negocieri cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, de la ora 17.00. După discuţii, liderii PNL au declarat că i-au cerut şefului statului dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate.

„Credem că s-au făcut foarte multe greşeli în politică în ultimii 25 de ani. Acestea se văd în scoietatea românească. Suntem într-un moment greu pentru clasa politică şi nu putem să optăm decât pentru ideea de dizolvare a Parlamentului şi alegeri anticipate. (...) Mă bucur că atunci când PSD a ieşit de la consultări, au avut o poziţie echilibrată. Nu mai este cazul de scandal, crize politice la vârf, este momentul în care ar trebui să găsim soluţii de consens. Acest mesaj nu e o noutate nici pentru Iohannis sau pentru voi. Am înţeles de la domnia sa că vor urma consultări mâine, dar şi în zilele care urmează, o nouă rundă de negocieri. Mă bucur că are întâlnire cu reprezentanţii societăţii civile", a declarat Alina Gorghiu după consultările cu Iohannis, potrivit romaniatv.net.

„Proiecte importante pentru România pentru 15-25 de ani pot fi puse în aplicare de un Parlament credibil. Acest lucru se poate realiza prin alegeri anticipate. I-am prezentat poziţia noastră lui Klaus Iohannis", a adăugat şi Vasile Blaga.

Înainte de începerea consultărilor, Klaus Iohannis a precizat că speră să fie găsite „soluţiile cele mai potrivite" pentru această criză politică.

Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii