Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa, solidar cu sinistraţii din Vrancea, Ialomiţa şi Buzău

ro

14 Feb, 2012 17:41 1023 Marime text

PNL Constanţa a dat publicităţii, cu puţin timp în urmă, un comunicat de presă prin care anunţă că se alătură campaniei de colectare de ajutoare pentru sinistraţii din judeţele Vrancea, Ialomiţa şi Buzău.

 

"Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal, solidară cu persoanele aflate în zonele izolate de ninsorile abundente din ultima perioadă, s-a alăturat campaniei de strângere de ajutoare alimentare pentru sinistraţii din judeţele Vrancea, Ialomiţa şi Buzău.

Astfel, Filiala PNL Constanţa îi încurajează pe toţi cetăţenii judeţului Constanţa să participe la acest efort cumulat de a colecta ajutoare pentru zecile de mii de persoane afectate de viscolul puternic şi zăpezile abundente.

Considerăm că solidaritatea este cea în măsură să salveze cât mai multe vieţi.

multe vieţi.

Celor care doresc să participe în continuare la campania de ajutorare a sinistraţilor le recomandăm să folosească punctele de colectare a alimentelor deschise de către Consiliul Judeţean Constanţa şi Primăria municipiului Constanţa.

Atragem atenţia tuturor celor interesaţi că produsele alimentare pe care doresc să le doneze trebuie să fie neperisabile".

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii