Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanța reacționează „Victor Ponta folosește dublul limbaj în declarațiile facute alături de Biden”

ro

22 May, 2014 16:09 1341 Marime text
Premierul a vorbit, în compania vicepreședintelui american Biden, din nou într-unul din cele două limbaje ale sale, în condițiile în care, în pozițiile exprimate public de către Joe Biden, acesta a insistat asupra valorilor care țin de statul de drept, domnia legii și lupta anticorupție, susțin reprezentanții PNL Constanța.

Cu privire la discursul premierului, liberalii constănțeni afirmă că acesta „ a vorbit din nou despre lucruri care ar trebui făcute, despre lucruri care chipurile se fac de către Guvern și de către domnia sa personal, despre faptul că nimeni nu trebuie să fie deasupra legii, că instituțiile trebuie să funcționeze corect, exact, eficient și despre faptul că lupta împotriva corupției trebuie intensificată”.

Când spune Ponta adevărul?

PNL Constanța acuză modul în care premierul tratează chestiuni serioase legate de siguranța națională, făcând trimitere la legea amnistiei și grațierii.

„Dublul limbaj al lui Ponta nu este o noutate, nu ne mai miră, dar acesta este un moment în care devine foarte relevant și trebuie să atragem atenția asupra lui. Când spune Ponta adevărul, când declară la Bruxelles, Washington, acum, în prezența vicepreședintelui american, ce declară sau atunci când păstrează după colț legea amnistiei și a grațierii, atunci când se duce personal, atrăgând după sine și cea mai mare parte a membrilor guvernului, membri ai Parlamentului, pentru a vota împotriva ridicării imunității pentru începerea urmăririi penale în cazul unor parlamentari? Atunci când își reafirmă angajamentele în fața oaspeților străini sau atunci când, în proximitatea biroului său oficial, Duicu și alții ca ei fac trafic de influență la vedere, organizat? Ponta procedează conform convingerilor sale atunci când pândește momentul potrivit pentru a adopta legea amnistiei și grațierii, atunci când se duce împreună cu membrii cabinetului său spre a bloca prin votul său în Parlament o cercetare penală, atunci când îi permite sau chiar dă dispozițiile necesare ca Duicu și alții să facă trafic de influență din propriul său birou. Rolul opoziției politice din România în toate partidele, precum și al societății civile, atât cât există ea, trebuie să fie unul extrem de puternic în acest an politic și pe viitor. Pentru noi nu e nicio dilemă când spune Ponta adevărul”, se arată într-un comunicat de presă. .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii