Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:19 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa anunţă ce va pierde Victor Ponta în noiembrie

ro

22 Sep, 2014 16:06 1217 Marime text
Reprezentanţii PNL Constanţa se întreabă într-un comunicat de presă "Ce va pierde Victor Ponta în noiembrie" şi răspund tot ei, şi anume Ponta va pierde alegerile, președinția PSD și guvernarea.

"Moțiunea de cenzură inițiată de ACL este îndreptată împotriva abuzurilor repetate ale Guvernului condus de către Victor Ponta,  care s-a folosit de instrumentul ordonanţelor de urgenţă neconstituţionale  - Ordonanţa 45/2014 de modificare şi completare a Legii privind alegerea Preşedintelui României şi Ordonanţa 55/2014 pentru reglementarea unor măsuri privind administraţia publică locală - acte promovate pentru a-şi crea un avantaj prin legalizarea turismului electoral şi a votului multiplu, a migraţiei politice la nivelul aleşilor locali, practicând mita, şantajul  şi presiunea politică  asupra primarilor, tranzacţionând în mod abject, în ultimă instanţă, voturile românilor.
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal susține că precipitarea lui Victor Ponta de a modifica legislația electorală este explicată prin teama de a pierde nu numai alegerile din noiembrie, dar și președinția partidului și guvernarea. De aceea, Victor Ponta pare că e dispus să facă orice, inclusiv să aducă România într-un deficit de democrație.
Adevărata teamă a lui Victor Ponta ar trebui să fie pericolul la care expune România, aflată într-o conjunctură externă extrem de riscantă, ținând cont de agresivitatea Federației Ruse", se arată într-un comunicat de presă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii