Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gorghiu „PNL cere alegeri anticipate pentru a da țării un nou Parlament“

ro

25 Mar, 2015 15:25 961 Marime text
PNL cere alegeri anticipate pentru a da țării un nou Parlament, a declarat copreședintele liberalilor Alina Gorghiu, în contextul votului de astăzi din Senat în cazul senatorului Dan Șova.

„Ceea ce s-a întâmplat, astăzi, este o sfidare a românilor, a justiției, a statului de drept. Astăzi, PSD și Victor Ponta au orchestrat, în dispreț total față de cetățenii României, o piesă nouă, de natură procedurală, cu aceeași intenție: blocarea justiției. E încă o lecție prin care Victor Ponta ne arată că nu vom fi niciodată, nici noi, nici românii, egalii PSD", afirmă Gorghiu, într-o declarație de presă, informează Agerpres.

Ea punctează că singura diferență între votul în cazul lui Dan Șova și al lui Darius Vâlcov este că cel din urmă a ales o cale demnă.

„Prin votul senatorilor PSD, Victor Ponta aruncă în aer credibilitatea unei țări întregi, pentru a nu pierde puterea, Palatul Victoria. Votul de astăzi confirmă ceea ce spunem de vreme îndelungată: PSD este umbrela corupției, iar Victor Ponta mânerul de care se agață toți cei care au probleme cu legea. Aceasta este integritatea PSD: mimează, în interior, un statut drept, dar rămân aceiași adversari ai statului de drept", spune Gorghiu.

Copreședintele liberalilor arată că, pentru a exista egalitate în fața justiției între politicieni și cetățeni, singura soluție este judecata românilor, în cadrul alegerilor anticipate.

„PNL cere alegeri anticipate pentru a da țării un nou Parlament, cu o nouă legitimitate și un restart în relația dintre clasa politică și cetățeni, echivalent celui din noiembrie 2014", arată Gorghiu.


Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii