Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL apelează la Parlament în cazul polițistului de la Rutieră

ro

24 Oct, 2015 20:01 1104 Marime text
Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, astăzi, că va propune luni grupurilor parlamentare ale liberalilor o discuție privitoare la toate pârghiile legislative existente pentru ''a aduce lumină'' în cazul motociclistului de la Poliția Rutieră care a decedat marți în urma unui accident suferit când se afla în coloana oficială a ministrului de interne.
 
''Am decis să propunem grupurilor parlamentare, luni, să facem o discuție privitoare la toate pârghiile parlamentare pe care le avem la îndemână pentru a aduce lumină în această situație, vorbim de mijloace parlamentare — o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, o anchetă parlamentară, o comisie parlamentară, interpelări și orice alt mijloc parlamentar care va reuși să lămurească o situație pe care dl. ministru avea obligația s-o fi lămurit. Nu a făcut-o, iar noi, ca opoziție, punem interesul public înaintea oricărui interes politic', a afirmat ea, într-o conferință de presă susținută la Buzău.
 
Gorghiu a catalogat, potrivit Agerpres, ca ''inacceptabilă lipsa de transparență în acest caz": "Sunt două chestiuni care sunt extreme de grave, odată că se distruge credibilitatea instituțiilor, Ministerul de Interne care este o instituție a cărei credibilitate trebuie apărată de orice, inclusiv de ministru, și în al doilea rând cred că se refuză o explicație sau o reparație morală familiei care merită toate explicațiile despre cum s-a întâmplat".
 
Potrivit acesteia, ''demisia este în continuare un gest necesar și dacă această demisie nu va veni, se impune demiterea ministrului de interne de către prim-ministrul Victor Ponta''.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii