Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ploi abundente în mai multe judeţe din ţară. Zeci de gospodării, afectate de inundaţii

ro

29 Jun, 2018 09:51 1077 Marime text
Un număr de 23 de gospodării din localităţile buzoiene Cislău şi Gherăseni au fost afectate de inundaţii în urma ploilor din ultimele ore, a informat vineri dimineaţa purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, slt. Vasile Prahoveanu.

"După miezul nopţii, în comuna Cislău, pompierii de la Garda Mărunţişu şi voluntari de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă au evacuat apa dintr-o locuinţă şi şase curţi", a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, slt. Vasile Prahoveanu.

Potrivit sursei citate, vineri dimineaţa, pompierii acţionează în 16 gospodării din comuna Gherăseni.

"La Gherăseni, se continuă evacuarea apei din 10 gospodării, acţiune începută ieri (joi-n.r.), precum şi din alte şase gospodării afectate în cursul nopţii", a mai spus sursa citată.

Potrivit meteorologilor, până vineri la ora 21.00, sunt sub cod galben de ploi abundente 19 judeţe - Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Botoşani, Mureş, Harghita, Neamţ, Iaşi, Bacău, Braşov, Covasna, Vrancea, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii