Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pliskova, reacție incredibilă după ce a fost învinsă de Halep la Dubai

ro

21 Feb, 2015 21:26 987 Marime text
Karolina Pliskova a avut o reacție incredibilă atunci când a fost rugată de organizatorii turneului de la Dubai să comenteze finală pierdută cu Simona Halep, scrie ziare.com.
 
Jucătoarea din Cehia a lăudat-o pe Simona, susținând că avea șanse minime să își adjudece trofeul chiar dacă s-ar fi impus în setul al doilea.
 
„Am încercat să schimb ceva în jocul meu, dar chiar dacă aș fi câștigat setul al doilea, nu cred că aș fi câștigat finala. Ar fi fost extrem de dificil pentru că Simona nu renunță la niciun punct. Aleargă foarte, foarte mult și e greu să câștigi puncte împotrivă ei. Reușește să returneze tot!", a spus Pliskova, notează ziare.com.
 
Numărul 18 din clasamentul WTA a mărturisit că nu e chiar fericită deoarece a pierdut finală, însă nu își poate reproșa foarte multe.
 
„Am pierdut, așa că nu sunt foarte fericită acum. Însă evident sunt mulțumită de această săptămâna, chiar de ultimele două-trei săptămâni. Am avut atâtea meciuri incredibile aici, am învins atâtea jucătoare de top. Nu sunt dezamăgită", a mai spus Pliskova. 



Sursa: ziare.com
Sursa foto: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii