Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pleci la drum? Iată care este situația trenurilor

ro

19 Jan, 2016 09:36 2623 Marime text
 
Astăzi, până la acest moment între Constanţa și Bucureşti nu este anulat niciun tren InterRegio. 
 
Pentru ziua de astăzi, până la această oră, s-a luat decizia anulării trenurilor de mai jos, iar traficul de pasageri va fi preluat, în măsura posibilităţilor, de celelalte trenuri rămase în grafice. Anulările sunt necesare pe fondul temperaturilor extrem de scăzute, pentru a permite intervenția cu utilaje şi pentru adaptarea circulaţiei feroviare.
 
 
 
Ca urmare a unei defecţiuni la un tren de marfă în cursul nopţii şi staţionării acestuia în linie curentă, între Craiova şi Caracal, trenurile IR 1822, Arad – Bucureşti Nord – Constanţa, si IR 1592, Craiova – Bucureşti Nord, circulă cu întârzieri de peste 2 ore, fiecare. În cursul nopţii s-a circulat în condiţii de iarnă, 10 trenuri au avut întârzieri de peste 60 minute.
 
Pe secţiile Roşiori Nord – Turnu Măgurele, Roşiori Nord – Zimnicea, Caracal – Corabia, Slobozia Veche – Urziceni, Barbosi – Tecuci şi Tecuci – Mărăseşti trenurile sunt remorcate cu locomotive Diesel electrice.
 
În toate unitățile CFR Călători (revizii, depouri, etc) se intervine constant pentru deszăpezire și pentru asigurarea condițiilor necesare desfăşurării în siguranţă a călătoriei cu trenul. De asemenea, sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încalzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi le va acorda asistenţa necesară.



Sursa foto: livearad.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii