Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pleci la drum? Fii pregătit Situaţia traficului la această oră

ro

12 Feb, 2015 08:05 946 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (7:30), în judeţul Mehedinţi, pe DN57 Eşelniţa - Şviniţa, în câteva puncte, circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, din cauza căderilor de pietre care se produc frecvent ca urmare a fenomenului îngheţ-dezgheţ, dar şi a unor alunecări de teren care au avut loc anul trecut. Se estimează că în cursul zilei de azi se va circula în condiţii normale
 
În județul Tulcea, pe DN22A Tulcea – Cataloi – Topolog – Hârșova, traficul rutier se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, un strat subţire de zăpadă fiind în zona acostamentelor. Vântul a scăzut în intensitate şi s-a acţionat cu material antiderapant. Aseară s-a circulat îngreunat pe acest drum, din cauza vântului puternic care forma suluri de zăpadă pe carosabil.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona lacului Siriu, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Există şi restricţie de viteză de 10 km/h. 

Rute ocolitoare pentru traficul greu:
- DN1B Buzău - Ploieşti, DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele;
- DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei - Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.  

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului. Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A). 

Sursa foto: gds.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii