Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plecați la drum? Iată cum se prezintă traficul la această oră

ro

31 Jan, 2016 19:55 1518 Marime text
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier pe DN1 Braşov - Ploieşti este moderat. Nici pe autostrada A1 Piteşti – Bucureşti nu sunt semnalate probleme deosebite de fluenţă iar pe DN1A Săcele - Cheia – Ploieşti traficul rutier este redus.
 
Până în acest moment nu au fost semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.
 
Pentru a nu fi implicaţi în accidente, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.  De asemenea, este necesar să ţină cont de faptul că în timpul zilei, zăpada de pe marginea drumurilor începe să se topească, iar când temperaturile scad, mai ales pe timpul nopţii, carosabilul poate deveni alunecos. Aşadar, atenţie la viteza cu care se circulă!
 
Pentru judeţele Suceava, Cluj, Maramureş, Bistriţa Năsăud și zona Munților Banatului, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la intensificări ale vântului, valabile până la ora 23.00. Conducătorii auto  trebuie să se aştepte la schimbări bruşte de traiectorie, provocate de rafalele de vânt. Pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere nedorite, este necesar din partea conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, să ţină ambele mâini pe volan şi să nu oprească în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, deoarece vântul puternic îi poate rupe.



Sursa foto: freeconcept.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii