Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Platim mai mult pentru permise si certificate de inmatriculare

ro

18 Mar, 2009 16:22 979 Marime text

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a anunţat că de vineri, 20 martie¸ taxele de emitere a permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare se vor majora.

La solicitarea R.A. Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, Ministerul Finanţelor Publice - Direcţia Generală Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate a emis un aviz de preţ prin care, de la 20 martie, preţurile de eliberare a permiselor de conducere şi certificatelor de înmatriculare se va modifica. Potrivit gândul.info, de la acest termen, taxa pentru emiterea unui permis de conducere se modifică de la 50 de lei la 68 de lei, iar cea pentru un certificat de înmatriculare va creşte de la 30 de lei, la 37 de lei.

DRPCIV a evidenţiat faptul că cei care au achitat contravaloarea permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare până la 20 martie şi care solicită emiterea acestor documente după această dată, vor achita diferenţa dintre preţurile vechi şi cele noi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii