Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plăteşte impozitul la SPIT Constanţa de pe Android sau iPhone!

ro

04 Dec, 2014 10:11 1942 Marime text
Începând luna decembrie 2014, Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa pune la dispoziţia contribuabililor posibilitatea achitării impozitelor şi taxelor locale şi prin intermediul telefoanelor mobile cu sistem de operare iOS.
 
Pentru a beneficia de avantajele acestei metode de plată, contribuabilii trebuie să descarce aplicaţia Etax Mobile SPIT Constanţa de pe magazinul online App Store.
 
Autentificarea pentru accesarea directă a contului ETax se va face în baza unui nume de utilizator şi a unei parole, obţinute în urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro.
 
Precizăm că aplicaţia este dezvoltată şi pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar în acest caz poate fi descărcată de pe magazinul online Play Store.
        
Pe lângă plata online a impozitelor, aplicaţia ETAX Mobile SPIT Constanţa permite vizualizarea rolurilor fiscale şi a debitelor aferente fiecăruia dintre ele, istoricul plăţilor, precum şi informaţii despre plata online.                                                                                  
 
Plățile pot fi efectuate cu orice card emis sub sigla Visa sau Mastercard, nefiind perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții, atât pentru persoanele fizice cât şi pentru cele juridice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii